sunnuntai 29. toukokuuta 2016

#7 Häjyt-talo 🔪


1999 meille ostettiin Häjyt-elokuva vhs:nä. Se oli paras, koska se on kuvattu Kauhavalla ja koska siinä on Samuli Edelmann. :) Oikeasti rakastin kyllä enemmän Juha Veijosta, mutta kumminkin... 

Käytiin joskus 5 vuotta sitten Häjyt-elokuvassa nähdyllä "piilopirtillä", jossa Jussi Murikka piti asetta piilossa. Silloin en vielä tiennyt, mikä se talo oli. Ihmettelin vain, miksi sitä sanottiin "Häjyt-taloksi".

Nyt kun selvisi, että talo on se Häjyt-leffan piilopirtti, niin sehän oli pakko löytää uudestaan. En vain yhtään muistanut, missä se mahtoi olla. Tietä sinne ei löytynyt kartalta. Lähdettiin ajelemaan "sinne päin" ja tietysti ajettiin ensin jokainen väärä tie päästä päähän, ennen kuin se löytyi. Autokin oli lähellä hajota koska koko matkan tiellä oli NÄIN isoja kiviä. Mutta onneksi pohojalaaset ei luovuta, ja lopulta se löytyi! Ei ollut kuin yhden päivän homma :)

29.5.2016

Piilopirtti piilossa

Tästä ulkoseinällä olevasta kellosta liikkuu sellainen urbaanilegenda, että se näyttäisi joka kerta eri aikaa, kun joku käy talolla. Itse huomasin katsoa kellonajan vasta ottamastani kuvasta, kun lähdettiin pois. Ja huomasin, että tuo kello näytti oikeasti sitä aikaa, kun oltiin taloon astuttu sisään. Ei nimittäin oltu siellä kovin kauaa, ja pois lähtiessä katsoin puhelimesta kelloa: se oli silloin 18:40! Hui.

Alkaa peellä, loppuu aalla, hianoo olla...
Me mitään tauluja seinille laiteta, ku komiat sukset!
Parasta ennen 199X. No kyllä ne vielä voi käyttää.
Peltikaffea.
Onkohan Murikan haulikko vielä tuolla? :)
Lisää seinäkoristeita: kärpäslätkä, muovipullo, tarjotin.
Hyvä se on ikkunas kumminki verhot olla, vaikka siitä lasi puuttuiskin.

Uusintavierailu 30.7.2016

R.i.p. Kauhava-lehti

Ehkä vähän hätäiltiin viime kerralla, kun ei huomattu tätä ulkorakennusta, joka oli isompi ku itse mökki...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti