sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

#11 Maununkylänmetsän kummitustalo 👻

Viidakoituneen mummonmökin jälkeen (#10) lähdettiin vielä etsimään sitä varsinaista kohdetta, jonka olin netistä bongannut. Tarkkaa osoitetta ei ollut, mutta sen verran hyvät ohjeet että löydettiin aika nopeasti perille. Oli jo aika myöhä, ja sen verran pimeää ettei kuvia saanut ilman salamaa. (Mun mielestä salamavalo pilaa kuvat ja tulee ihan rumia, en siis oo kovin tyytyväinen näihin otoksiin.) 
Mutta siis.
Kun päästiin autosta pihalle, tunnelma oli ERITTÄIN kuumottava. Talo näytti ihan Viinikan kummitustalolta (#1) ja tuli samanlainen fiilis kun sinne ekaa kertaa mennessä. Sellainen, että jalat vaan jähmettyy eikä suostu kävelemään lähemmäs ja hengitys salpaantuu. Harmi ettei kuvista pysty tätä tunnelmaa mitenkään aistimaan.

Näkymä tieltä. Kurkattiin postilaatikkoon ja siellähän oli kuukausi sitten tullutta postia, mikä on kyllä aika omituista, koska talo on varmasti ollut asumaton jo vuosia.

Vähän lähempää...

Uskallettiin pihaan asti. Sanoin, että tuonne sisälle en kyllä mene vaikka pääsiskin. 

Ihan kiva.

\,,/(x__x)\,,/

Kurkittiin aluksi ikkunasta sisälle. Yhtään ei säikähdetty tuota laudan takaa näkyvää hahmoa!

Toinenkin kuva ikkunan kautta. Huomattiin että ulko-ovi olikin lukossa, just kun oltiin kerätty tarpeeksi rohkeutta avaamaan se. Onneksi seurassani ollut pikkuninja avasi vahingossa talon sivulla olevan oven, jonka luultiin menevän "vain varastoon". Siitä pääsikin talon sisälle!

Tämmönen hirviö se ikkunasta näkyvä hahmo oli. Mietin vaan että kumpi olis oudompaa. Se että joku on hakenu laivalta vähä olutta ja menny juomaan ne tuonne, vai se että joku on juonu ne jossain muualla, muttei oo viittiny palauttaa kauppaan / metallinkeräykseen, vaan nähnyt kuitnekin vaivan viedä ne tuonne?

Bon appetit!

Tääkin näyttää vähän oudolta... 

Ja sitten kummitukset hyökkäs mun kuviin! Tän kuvan jälkeen yhtäkkiä melkein kaikkiin tän jälkeen otettuihin kuviin ilmestyi tollaset raidat. Mun kamera ei oo koskaan aikasemmin, eikä tän reissun jälkeen tehny näin. Siis mitä?!

Tuosta ovesta en saanu yhtään kuvaa ilman raitoja, vaikka mistä suunnasta yritin. Enkä muista oliko se lukossa, vai enkö vaan uskaltanu kurkata mitä siellä olis ollu...

Eteinen.

Persoonalliset pitkätkalsarit, jotka nekin roikkui jonkun sähköjohdon päällä.

Kaiken kaikkiaan hyvin erikoinen talo. :D Ehkä seuraava käynti pitää tehdä päivänvalossa, koska pimeällä en tuohon taloon enää astu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti