lauantai 9. heinäkuuta 2016

#10 Viidakon kätköissä 👼

Tää oli yks ihana kesäilta, kun ajeltiin navigaattorin kanssa ja etsittiin yhtä autiotaloa. Oltiin just rämmitty jossain junaradan varrella etsimässä yhtä "noidan taloa", joka olikin purettu. :( Yritettiin epätoivoisesti löytää edes jotain, mutta seuraavaankaan kohteeseen meillä ei ollut tarkkaa osoitetta. Huomasin matkan varrella yhden viidakoituneen pihan, jossa näkyi myös pieni mökki kun oikeasta suunnasta katsoi. Lähellä oli asutusta, eikä tämänkään mökin asuttavuudesta tai asumattomuudesta ollut mitään hajua. Tämä ei siis ollut se kohde jota etsittiin.
Hiippailtiin pihaan ja huomattiin raollaan oleva ulko-ovi. Eteisen jälkeen tuli vielä toinen ovi ennen varsinaista tupaa, ja se ovi olikin sitten niin tiukka että avatessa kuulosti vähän kuin koko mökki olisi sortunut niskaan. Haisi homeelta ja hiiret piipitteli nurkissa. 
Mökissä oli paljon mummomaista jeesus&enkeli-kamaa, ja lisäksi mädäntyneitä patjoja joista osa jätesäkkeihin tungettuna, ja monta sängyn runkoa kyljellään sikin sokin. Seinillä oli jeesus&enkeli-aiheisia tauluja ja kuvia. Mökki oli perus mummonmökki, josta oli nähtävästi tehty sukulaisten kaatopaikka. Makuukamariin ei voinut mennä, koska lattia oli aivan laho, tai jotenkin valunut keskeltä alaspäin...? Seisoin kynnyksellä ja roikuin ovenkahvan varassa, niin sain pari kuvaa sieltäkin. 
Eteisen yhteydessä oli varasto, josta lähti itsetehdyt tikkaat ullakolle. Oli jo aika hämärää eikä meillä ollut mitään lamppua mukana, joten ullakolle meno ei todellakaan houkutellut ja jätettiin suosiolla välistä. Kävin mökissä vielä kuukauden päästä uudestaan, silloinkaan ei ullakko houkutellut. Tässä kuvia kummaltakin käyntikerralta:

Heinäkuu 2016Mielenkiintoinen keittiö.. Miksi kumisaappaat :oEiniinhoukuttelevattikkaat ullakolle

Heinäkuu kukkuu

Kunnon rillit. Oliskohan nähny paremmin ilman?


"Muisto"sormus ja Lauri Kristian Relander -kolikko

Lattia valuu, kaikki vinossaSeuraveisun tapaan


En kestä näitä ♥

FINN-SKI


Muumilaakso muuttui viidakoksi yhdessä yössä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti